Antonievi prateći glazbenici

Ivan Mikulić – glazbena produkcija i klavijature

Vrhunski producent i klavijaturist s kojima Antonio već deset godina uspješno surađuje, kako u studiju tako i na koncertima. Ivan je i stalni član Antonievog pratećeg benda za velike koncerte i značajna događanja, a zaslužan je za produkciju sva četiri Antonieva studijska albuma. Vlasnik je glazbenog studija „Remy“ u Belici nedaleko Čakovca.

Nebojša Buhin – gitara

Jedan od najboljih i najnagrađivanijih gitarista u Hrvatskoj, koji svoj pečat i sjajni glazbeni doprinos već godinama daje Antonievim pjesmama na studijskim snimkama i live koncertima. Višestruki je dobitnik glazbene nagrade Porin, te je službeni gitarist Nine Badrić.

Nikola Mikulić – bubnjevi

Nikola je sjajan bubnjar koji s Anotniem surađuje još od Supertalenta 2011.g. gdje se kao vrlo, vrlo mladi bubnjar „usudio“ stati pred kamere i zajedno s Antoniem i ekipom nastupiti u live emisiji tog show-a. Nikola je otada i Anotniev studijski bubnjar.

Mario Bilić – bass

Od 2017.g., i suradnje na albumu „ohrabri me“, Mario postaje stalnim članom Anotonieve ekipe kako u studiju tako i na koncertima. Mario je nevjerojatan basista sa mnoštvom nevjerojatnih ideja i zato se ta suradnja nastavila i nakon snimanja albuma „Ohrabri me“.

vlč. Tihomir Kosec – bass

Povremeni član ove ekipe, sjajan svećenik, prijatelj i izvrsni glazbenik. Kad god se pruži prilika, Tihomir se s radošću priključi ekipi slaveći Gospodina.

Neven Putarek – gitara, cajon, udaraljke

Druga, ali nikako manje vrijedna gitara. Dok je Antonio bio dječak, slušao je Nevena i njegov band dok bi svirali na gažama i maštao je o tome da će upravo ovaj gitarist jednog dana svirati u njegovom pratećem bandu! Snovi se ostvaruju! Neven u Antonievom bendu svira i cajon, udaraljke…..

Martin Pokos – violina

Genijalni magistar violine koji kao da se rodio s violinom. Na Antonievom zadnjem albumu „Ohrabri me“ dao je poseban doprinos sa svojim instrumentom, a uz to, u zadnje tri godine, stalni je član ove ekipe na svima koncertima.

Agneza Levanić – prateći vokal i management

Žena o kojoj ne treba trošiti previše riječi. Jednostavno – anđeo! Žena koja je zaslužna za Antonievu karijeru i koja svu ovu ekipu drži na okupu! Prisutna je na svakom koraku i svakom trenutku Antonievog životnog puta i rada. Brižno i predano „čuva“ mu leđa, diže ga kad pada i spušta kad previsoko leti. Uz to, svojim predivnim vokalom obogaćuje baš svaki Antoniev koncert i svaku studijsku snimku.

Marjetka Žnidarec – prateći vokal

Marjetka je iz Šentjura kod Celja (Slovenija) i zajedno sa Agnezom pjeva prateće vokale na svim Antoneivim koncertima i nastupima po Sloveniji. Često je sa cijelom ekipom i na velikim koncertima u Hrvatskoj.

Sanja Brezovec – prateći vokal

Jedna od dvije „tete“ iz vrtića koja je „dobri duh“ ove ekipe i zaslužna je bezbrojne objave proba, susreta i nastupa cijele ekipe na facebook-u. Svojim divnim altom obogaćuje sve velike koncerte.

Anita Vincek – prateći vokal

Druga „teta“ iz vrtića, milozvučni slavuj izrazito visokih glasovnih mogućnosti, koja je zaslužna za sve abnormalno visoke dionice među pratećim vokalima.

Anita Nježić – prateći vokal

Još jedna sjajna altistica baršunastog i vrlo toplog glasa koja je neizostavan član ekipe, ne samo zbog sjajnih glasovnih mogućnosti, već i zbog vedrog i zabavnog duha kojim „diže“ cijelu ekipu kad nam baš i nije lako.

Bernarda Bruno – vokalna suradnica

Genijalna pjevačica i još divnija osoba koju Antonio voli nazivati svojom mlađom sestrom. Bernarda je nekoliko puta Antoniu pjevala prateće vokale na albumima, a otpjevali su i nevjerojatan duet „Friends Forever“ koji će zauvijek ostati upamćen. Često surađuju i zajedničkim i zasebnim projektima.